ASOCIAȚIA GLOBAL HELP

ASOCIAȚIA GLOBAL HELP

Misiunea noastră

Asociaţia Global Help este o persoană juridică română de drept privat fără scop patrimonial, înființată în anul 2000 la Craiova.


Asociația este constituită în baza Ordonanței Guvernamentale nr. 26/2000.
De-a lungul acestei perioade a desfășurat proiecte ample, pe termen mediu şi lung, abordând teme precum: învăţământ, organizarea de manifestații culturale, sportive şi de turism, promovarea de acţiuni sociale de solidaritate şi întrajutorare directă, efectuarea de acte de caritate.


Asociația deține o acreditare ca furnizor de servicii sociale primare şi a livrat astfel de servicii câtorva mii de beneficiari, cum ar fi: persoane de etnie roma, adolescenți aflați în situaţii de risc, persoane vârstnice, femei victime ale traficului de persoane etc.
Asociația a oferit in cadrul proiectelor dezvoltate următoarele tipuri de servicii: consiliere psihologică (prin colaborare cu cabinete de specialitate), asistență socială (primară/ specializată), asistentă juridică (prin colaborarea cu juriști și cabinete de avocatură), reintegrare profesională, asistentă medicală şi asistentă materială.
Asociaţia se înscrie între inițiatorii învățământului privat românesc, aceasta dezvoltând şi susţinând cu resurse proprii o scoală postliceală de asistenţă medico-socială.
Începând cu anul 2010 Asociaţia Global Help derulază proiecte în domeniul migraţiei, înființând acum 9 ani Centrul pentru Informare Străini Craiova sub patronajul OIM Reprezentanța din România.


Misiunea asociaţiei este dezvoltarea relaţiilor interumane şi promovarea spiritului de solidaritate şi întrajutorare umană prin activităţi de educaţie şi învăţământ, activitati culturale, sportive şi ştiinţifice, acţiuni cu caracter umanitar şi social, prin activităţi şi acţiuni pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

[ Show more ]

Proiecte

ASOCIAȚIA GLOBAL HELP
Microbuz pentru seniorii din Dolj
Scopul este achiziționarea unui VAN cu 9 locuri, adaptat cu rampă pentru persoane cu dizabilități, an de fabricație-cel mult 2012. Autoturismul va folosi pentru a transporta în condiții sigure vârstnicii atât din Malu Mare, cât și din localități limitrofe la sediul centrului, pentru a participa la activitățile de peste zi.

Evenimente fundraising

Microbuz pentru seniorii din Dolj @ Dăruiește expertiza sau talentul tau ~ 2021

Vă așteptăm să vă imbogățiți pasiunile și talentele adaugându-le o latură caritabilă pe Galantom.

Vezi toate evenimentele1

Pagini fundraising

Seară muzicală fusion

Tenorul Iulian Codruț Stănescu a participat la mai multe evenimente caritabile sau aniversare, inițiate de organizații precum Rotary Club. Astfel, con...

1.2372881355932% Complete
Vezi toate paginile1