Iulian Codruț Stănescu - ASOCIAȚIA GLOBAL HELP

Seară muzicală fusion

680 RON Donatii stranse
1.1525423728814% Complete
59,000 RON Target
4 Donatii
1 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Tenorul Iulian Codruț Stănescu a participat la mai multe evenimente caritabile sau aniversare, inițiate de organizații precum Rotary Club. Astfel, consideră că are o misiune de susținere a comunității, dincolo de misiunea sa culturală. Cu ocazia unor călătorii în alte țări europene, a avut ocazia să observe obișnuința seniorilor de a participa la evenimente muzicale sau de a se întâlni frecvent în cadrul centrelor de zi, ceea ce și-ar dori să se promoveze în mod susținut și la noi în țară. Pentru ca acest lucru să se întâmple, este nevoie atât de o schimbare a mentalităților, de facilitarea unor locuri de întâlnire dotate corespunzător, cât și de înlesnirea transportului vârstnicilor la aceste centre.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

ASOCIAȚIA GLOBAL HELP

Am dezvoltat în cei 20 de ani de activitate proiecte non-profit de amploare, pe trei direcții majore: servicii sociale primare (pentru mii de beneficiari), formare profesională pentru adulți (cursuri autorizate pentru profesiile de baby sitter, îngrijitori vârstnici, florar-decorator), domeniul migraţiei, înființând acum 9 ani Centrul pentru Informare Străini din Craiova.

Microbuz pentru seniorii din Dolj

Scopul este achiziționarea unui VAN cu 9 locuri, adaptat cu rampă pentru persoane cu dizabilități, an de fabricație-cel mult 2012. Autoturismul va folosi pentru a transporta în condiții sigure vârstnicii atât din Malu Mare, cât și din localități limitrofe la sediul centrului, pentru a participa la activitățile de peste zi.

Dăruiește expertiza sau talentul tau ~ 2021

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea

4 Donatii

23 Sep 2021

Anonymous

150 RON
20 Sep 2021

Anonymous

30 RON
13 Sep 2021
13 Sep 2021